Mac OS X tips

Nu har Mac OS X Tips kommit till världen! Tanken är att samla all typ av information som är bra att veta om man har en Mac med OS X.

Med hjälp av min Macbook skall jag försöka guida alla nya (eller erfarna) Mac-användare till att kunna utnyttja sin Mac från Apple fullt ut. Det är inte lätt att lära sig allt om ett operativsystem som OS X men genom att ta ett steg i taget blir man till slut en expert, vilket är målsättningen. Än så länge är jag en nybörjare även om jag har varit i kontakt med Apples datorer tidigare, innan jag köpte min Macbook.

Hur länge har du haft din Mac från Apple?

2 Replies to “Mac OS X tips”

  1. Kul med en svensk Macblogg! Jag köpte min Mac för inte alls längesedan, så jag kan behöva ett eller annat tips 😉

    Lycka till med bloggen!

  2. Ja som jag skrev på din blogg så fick jag min Macbook nu i veckan 😀 Grymt skön är den. Tanken med denna blogg är ju att samla alla den information jag själv sökt efter för att fixa till datorn med de funktioner jag själv vill ha.

    Vi hörs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *