Mac OS X Tips i mobilen

Det fungerar otroligt bra att surfa på de flesta sidor med både iPod Touch och iPhone. Men med WPTouch som är ett plugin till WordPress som används till Mac OS X Tips så blir hemsidan anpassad till iPod och iPhone.

För att underlätta och skapa en bättre upplevelse då du besöker macosxtips.se har jag installerat ett tillägg som gör att hemsidan optimeras för iPhone och iPod Touch. Du slipper zooma in och ut och sidan ser ut ungefär som ett program som körs på din iPhone eller iPod Touch

Prova att surfa in på Mac OS X Tips direkt och se hur vackert anpassad hemsidan är!

0 comments… add one

Leave a Comment

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close