iPhone som budgetversion

Det ryktas nu om att iPhone kommer att släppas i en ny billigare version för cirka 1000 kronor. Flera nyhetstidningar skriver om en billigare version av iPhone, dock är det trots allt bara rykten än så länge.

Det är faktiskt Financial Times som sprider ryktet som flera svenska tidningar tagit efter. Det är en källa inom Apple som har get Finanical Times informationen om en budgetversion av iPhone. Priset för den billigare versionen av iPhone kommer då att hamna på 149 eller 99 dollar. I dagsläget säljs den billigaste iPhone för 199 dollar. 

Vi får troligtvis veta om ryktet är sant eller inte i nästa vecka då Apples utvecklarkonferensen startar.

Andra om nyheten:

0 comments… add one

Leave a Comment

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close