iPhone 3GS kommer 31 juli

Vi som sitter och väntar på att iPhone 3GS skall börja säljas här i Sverige får allt vänta ett bra tag till. Det är nu sagt att iPhone 3GS kommer att börja säljas sista juli.

Tidigare har det ryktas om att iPhone 3GS skulle släppas till försäljning den 9:e eller 11:e juli vilket inte stämmer. Lite tråkigt att vi skall behöva vänta ända till slutet av juli på nya iPhone. Dock så kan det finnas fördelar med att vi inte får telefoner ur de första leveranserna då det har funnits lite problem med skärmarna.

Datumet är satt av Apple och det bör således gälla alla operatörer som skall sälja iPhone 3GS.

Läs även vad andra skriver om iPhone 3GS och försäljningsdatumet:

0 comments… add one

Leave a Comment

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close