Min iPhone 3GS

Nu har jag äntligen fått min iPhone 3GS som kommer levererad från Italien. Priset blev 619 € vilket känns helt okej med tanke på att den inte är låst till någon specifik teleoperatör.

iPhone 3GS
iPhone 3GS

Som ni kanske vet så anordnade Telia iPhone Blog en tävling där man kunde vinna en förhandsvisning av iPhone 3GS. Jag blev en av de lyckliga vinnarna i tävlingen om förhandsvisningen av iPhone 3GS. Tyvärr så blev leveransen av iPhone 3GS försenade till Telia så träffen kunde inte genomföras det datum som först var bestämt. Istället kommer träffen att genomföras den 30:e juli. I mitt fall passar inte det datumet så meddelade jag Telia att jag inte kunde komma. Dessutom har jag redan en iPhone 3GS.

Några dagar innan iPhone 3GS börjar säljas i Sverige har jag alltså lyckats köpa en från Italien genom en bekant. Fördelarna jag ser med detta köp är att denna iPhone är olåst och fungerar till alla teleoperatörer. Dessutom så har jag flera månaders bindningstid kvar på mitt befintliga abonnemang vilket gör att jag hade blivit tvungen att teckna ett nytt teleabonnemang om jag skulle ha köpt iPhone 3GS här i Sverige.

Nu när jag har både en iPhone 3G och en iPhone 3GS passar det utmärkt med att göra en jämförelse mellan de två otroligt kompetenta mobiltelefonerna.

Se till att titta tillbaka senare i veckan om du är intresserad av en jämförelse! Du kan även prenumerera på mina inlägg via RSS.

4 Replies to “Min iPhone 3GS”

  1. Sweet!

    Funderade på ett Italien-köp men det får nog bli någon svensk lösning ändå. Kontantpriset lär ju ligga på 5-6000 för 16 GB minst…

    Antar att du är nöjd? 😉

  2. Nu har jag kört några dagar… otroligt skön. Den känns snabb i responsen!

    Kommer lägga upp lite första tankar om iPhone 3GS senare idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *