iPhone 3G mot iPhone 3GS – Loadtime

Då har jag hunnit jämföra iPhone 3G och iPhone 3GS lite. Jag har klippt ihop en liten film där du kan se hur snabbt iPhone 3GS presterar i jämförelse med iPhone 3G när man startar upp spel.

I filmen jämförs hur snabbt fem olika spel startar upp. De spel till iPhone som testas är:

  • FlightControl
  • Let’s Golf
  • Flick Fishing
  • Real Racing
  • X-Plane Helicopters

iPhone 3GS laddar alla spel snabbare än iPhone 3G, dock så varierar det hur mycket snabbare den laddar spelen. Minsta skillnaden var 3 sekunder (FlightControl) och största skillnaden var 18 sekunder (X-Plane Helicopters).

Fler filmer kommer, se till att börja prenumerera på hemsidans RSS-flöde!

4 Replies to “iPhone 3G mot iPhone 3GS – Loadtime”

  1. du skrev att du hade iphone 3gs tillsammans med ett tre abonnemang. funderar själv på att köpa en iphone via ebay och komplettera med ett av mina abonnemang – vilket abonnemang har du och hur mycket surf etc. får du för det?finns ju en hel del att läsa om skillnader mellan tres och telias erbjudanden – fattar inte varför alla blir så upprörda. köp inte mobilen om det inte passar!

  2. Jag kör med 3 pott 199, sedan har jag tilläggstjänsterna 3 Mobil Surf för 90 kr i månaden och 3 Friends Plus för 69 kr i månaden. Som du säkert dras dessa tjänster från potten. Det vill säga att jag har sedan 199 – 90 – 69 = 40 kr tillgodo. Själv ringer jag oftast fasta nummer eller till personer som även de har Tre vilket gör att månadskostnaden inte alls bli så hög i och med tjänsten 3 Friends Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *