MobileMe iDisk äntligen till iPhone och iPod

Har du en iPhone/iPod Toich och betalar för tjänsten som MobileMe tillhandahåller så kommer du bli glad. Apple har nämligen äntligen lanserat en officiell applikation för att komma åt sin iDisk från sin iPhone eller iPod Touch!

Programmet de har skapat är gratis, dock så krävs det som sagt att du har ett konto hos MobileMe vilket kostar pengar. Har du inte registrerat dig tidigare kan du prova på tjänsten gratis under 60 dagar vilket även ger dig möjlighet att prova iDisk till iPhone. iDisk är enkelt sagt en personlig lagringsplats på internet för dina filer. MobileMe tillhandahållet inte enbart lagringsutrymme som går att komma åt från mobila enheter eller datorer, de erbjuder även otrolig smidig synkronisering av e-mail, kalender och kontakter mellan dina enheter.

Programmet iDisk till iPhone och iPod Touch ser bra ut  och är lätt att använda. Du kan i programmet öppna filer eller dokument som finns lagrade på din iDisk. Den bästa funktionen med programmet är möjligheten att dela med sig av filerna. Du väljer snabbt en fil som du vill skicka till någon som i sin tur får ett mail med en länk där filen går att ladda ner.

iDisk till iPhone laddar du ner i App Store (iTunes länk).

Är du inte redan en MobileMe-användare tycker jag att du ska registrera dig för gratisperioden. Jag är själv i slutet av min gratisperiod och kommer med stor sannolikhet att köpa tjänsten framöver.

1 comment… add one

Leave a Comment

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close