iPhone 3GS är snabbare!

iPhone 3GS skall enligt Apple vara upp till dubbelt så snabb jämfört med föregångaren iPhone 3G. Efter att ha använt iPhone 3GS i en vecka kan jag säga att Apple inte ljuger.

iPhone 3GS känns helt klart mycket snabbare överlag vilket skapar en skön känsla när man använder telefonen. Ta en titt på min jämförelse i filmklippet nedan. I filmen testar jag bland annat att gå in på Aftonbladets hemsida vilket kan ses som ett ordentligt prestandatest…

Passa även på att se mina andra två filmer där jag jämför iPhone 3G och iPhone 3GS:

2 comments… add one

Leave a Comment

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close