Jämförelse av kamera i iPhone 3G och 3GS

En av de sakerna som har blivit bättre i iPhone 3GS är bland annat dess kamera som numera är på 3 megapixel och har autofokus. Men hur mycket bättre är den egentligen om man jämför iPhone 3G och iPhone 3GS?

Då jag har haft möjligheten att testa just detta så tänkte jag dela med mig av resultaten. Här nedan kan du se 7 olika objekt där bilden till vänster är tagen med iPhone 3G och bilden till höger är tagen med iPhone 3GS. Du kan klicka på fotografierna för att se dem i ett större format.

iPhone 3G vs iPhone 3GS

iPhone 3G vs iPhone 3GS

iPhone 3G vs iPhone 3GS

iPhone 3G vs iPhone 3GS

iPhone 3G vs iPhone 3GS

iPhone 3G vs iPhone 3GS

iPhone 3G vs iPhone 3GS

iPhone 3G vs iPhone 3GS

iPhone 3G vs iPhone 3GS

iPhone 3G vs iPhone 3GS

iPhone 3G vs iPhone 3GS

iPhone 3G vs iPhone 3GS

iPhone 3G vs iPhone 3GS

iPhone 3G vs iPhone 3GS

Över lag tycker jag kameran presterar mycket bättre i iPhone 3GS än föregångaren iPhone 3G. Den stora skillnaden upptäcker man då man skall fotografera objekt som är väldigt nära. I det läget kan iPhone 3GS fokusera på objektet medan iPhone 3G endast har en fast fokus som ligger längre bort.

Vad tycker du om bilderna?

4 comments… add one

Leave a Comment

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close