Nu kan du köpa iPhone 3GS

Idag är den stora dagen då iPhone 3GS släpptes för försäljning här i Sverige. Har du beställt eller köpt en iPhone 3GS?

Nu är det alltså möjligt att köpa iPhone 3GS i Sverige. I och med försäljningen har det dykt upp en massa olika artiklar på diverse bloggar och hemsidor där olika recensioner görs. För att hitta de bästa sammanfattningarna av intrycken av iPhone 3GS tänkte jag dela med mig av några länkar.

Först tänkte jag pusha för de inläggen jag har skrivit om iPhone 3GS:

Här kommer länktipsen:

Hade du skaffat en iPhone 3GS? Lämna en kommentar och berätta vad du tycker om telefonen!

1 comment… add one

Leave a Comment

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close