NASA TV i iPhone och iPod

Här kommer ett tips på en bra applikation till dig som är intresserad av NASA och rymden. Med detta program kommer du kunna se NASA TV vilket innebär att du kan se  Christer Fuglesang fara upp i rymden, LIVE.

Programmet är till iPhone eller iPod Touch och heter SpaceGeek. Jag tänkte att tipset passar då förhoppningsvis Christer Fuglesang får åka upp i rymden imorgon. I SpaceGeek kan du läsa nyheter från NASA, NASAs Twitter, se bilder och framför allt titta på NASA TV i din iPhone/iPod.

Helt enkelt ett bra program till rymdnörden.

Ta en titt på skärmdumparna från programmet nedan.

Du kan ladda hem SpaceGeek via denna iTuneslänk: SpaceGeek: NASA News and Multimedia

0 comments… add one

Leave a Comment

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close