Snow Leopard skickat

Imorgon så släpps OS X 10.6 Snow Leopard, en uppdatering av operativsystemet som många har väntat på.

Det är alltså imorgon, fredagen den 28:e augusti som OS X 10.6 Snow Leopard släpps. De som har förhandsbokat uppdateringen av OS X via Apple Store kommer förhoppningsvis få den imorgon då Apple skickade iväg DVD-skivorna idag.

De stora förändringarna med Snow Leopard jämfört med Leopard finner du inte lätt då de största skillnaderna finns på insidan. Själva utseendet i operativsystemet har nämligen inte fått någon större förändring.

Snow Leopard skickat
Snow Leopard skickat

Har du också förhandsbeställt Snow Leopard?

2 Replies to “Snow Leopard skickat”

  1. Jag förhandsbeställde Snow Leopard via Apples hemsa och fick det levererat hem till dörren den 28de av personalen på företaget TNT som Apple verkar använda sig av (se deras sida tnt.se). Kartongen var ordentligt tillknycklad men det såg jag ju inte förrän jag öppnat det bruna kuvertet som det kom i… Och då var TNT snubben sedan länge borta… Men men men… installationsskivorna var intakta och jag kunde ersätta mitt tidigare OSX Tiger. Än så länge gillar jag min uppgradering!

  2. Det var inte dåligt att du fick det den 28:e!
    Själv fick jag inte min förrän den 3:e september vilket kändes riktigt dåligt. Detta ledda till att jag laddade hem Snow Leopard istället…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *