Snow Leopard skickat

Imorgon så släpps OS X 10.6 Snow Leopard, en uppdatering av operativsystemet som många har väntat på.

Det är alltså imorgon, fredagen den 28:e augusti som OS X 10.6 Snow Leopard släpps. De som har förhandsbokat uppdateringen av OS X via Apple Store kommer förhoppningsvis få den imorgon då Apple skickade iväg DVD-skivorna idag.

De stora förändringarna med Snow Leopard jämfört med Leopard finner du inte lätt då de största skillnaderna finns på insidan. Själva utseendet i operativsystemet har nämligen inte fått någon större förändring.

Snow Leopard skickat

Snow Leopard skickat

Har du också förhandsbeställt Snow Leopard?

2 comments… add one

Leave a Comment

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close