TwitterFon Pro = Echofon Pro

Nu har en ny uppdatering till TwitterFon och TwitterFon Pro släppts. Den nya versionen har stöd för push notification och så har programmet fått ett nytt namn, Echofon och Echofon Pro.

Som du kan utläsa ur programmets tidigare namn så är Echofon en Twitterklient och är enligt mig den bästa på marknaden idag. Programmet har samma gränssnitt som tidigare och fungerar minst lika bra. Den stora nyheten är dock stödet för push-notifikationerna som kan sändas till din iPhone eller iPod Touch då någon nämner dig(mention) eller då du får ett direktmeddelande (DM).

Uppdaterar du från en tidigare version kan det vara så att du först måste avinstallera programmet från din iPhone eller iPod för att du skall kunna välja att aktivera pushfunktionen.

Du kan ladda ned Echofon Pro här (iTunes länk): Echofon Pro (Formerly TwitterFon Pro)

0 comments… add one

Leave a Comment

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close