qStatus / qTweeter – Facebook och Twitter

Är du en frekvent användare av Twitter och Facebook är denna(dessa) applikationer något för dig! Uppdatera snabbt din status, posta bilder eller video direkt till både Twitter och Facebook.

qStatus

qStatus

Det är alltså egentligen två olika program det handlar om. qTweeter och qStatus. qTweeter säljs via Cydia Store och kräver således att du har en jailbreak:ad iPhone. Däremot så säljs qStatus i App Store och går att ladda hem som alla andra applikationer. Dock saknas en funktion i qStatus som qTweeter har, nämligen möjligheten att startas genom att svepa fingret från statusmenyn och ned. Genom att ha en jailbreak:ad iPhone kan programmet nämligen ligga och köras i bakgrunden hela tiden och sedan aktiveras genom fingersvepningen. I övrigt så fungerar qStatus på samma sätt och startas upp snabbt så du kan skriva till dina vänner och followers.

Ta en titt på hur qTweeter fungerar i videon nedan.

Du kan läsa mer och qTweeter här…: Efiko Software – qTweeter

…och mer om qStatus här (iTunes): qStatus

0 comments… add one

Leave a Comment

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close