Navigon Traffic Live till iPhone

Navigon jobbar på ordentligt med att utveckla sin applikation för iPhone. Den senaste uppdateringen som kommer släppas till Navigon omfattar trafikrapportering i realtid.

Det är i ett pressmeddelande som Navigon meddelar att de kommer att släppa en uppdatering till iPhone-applikationen som kommer omfatta trafikrapportering. Navigon Traffic Live ska vara snabbare och mer exakt än TMC (Traffic Message Channel). Uppdateringen förväntas komma i mitten av oktober och kommer de första fyra veckorna att kosta 19.99$ och därefter 24.99$.

Nedan kan du se några bilder på hur Navigon Traffic Live kommer att se ut.

I dagsläget känns det som att Navigon ligger långt fram i utvecklingen jämfört med TomTom till iPhone. Kommer Navigon till och med hinna släppa sin iPhone-hållare innan TomTom?

0 comments… add one

Leave a Comment

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close