Skype till iPhone över 3G

Äntligen har Skype släppt en ny version av sin app till iPhone där det går att ringa över 3G-nätet. I dagsläget är det gratis att ringa mellan skype-användare, däremot kan det tillkomma en avgift i framtiden.

Har du precis som jag väntat och väntat på att Skype ska släppa en uppdatering till sin iPhone App? Nu är den alltså här!

När du uppdaterar Skype så kan man läsa att det kommer att vara gratis att ringa Skype-till-Skype-samtal över 3G till åtminstone slutet av augusti 2010. Förutom denna stora uppdatering av Skype till iPhone så har det skett en del prestandaförbättringar.

Skype till iPhone

Applikationen är fortfarande gratis och du finner den såklart i App Store.

UPPDATERING: Trots den nya uppdateringen av Skype så verkar det inte att fungera att ringa över 3G-nätet.

UPPDATERING 2: Jag fick avinstallera Skype för att sedan installera om och uppdatera, nu fungerar det!

0 comments… add one

Leave a Comment

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close