Försvarsmakten i iPhone

Jag har tidigare ansett att Försvarsmakten har varit usel på PR, men under den senaste tiden har det skett många förbättringar och den senaste är en lansering av en iPhone-app som syftar till att nå nya målgrupper inför rekrytering.

Det kan inte ha undgått någon att det för närvarande råder en hysteri kring olika applikationer till iPhone. Därför gör Försvarsmakten helt rätt i att lansera en egen applikation till iPhone.

Försvarsmaktens app syftar till att testa ditt logiska tänkande och påminner en del om det intagningstest jag själv gjorde innan jag utbildade mig till officer. Jag tycker idén med en iPhone app är hur bra som helst och du kan nu i din iPhone se om just du har det som krävs för att bli officer.

Förut att testerna kan du även läsa de senaste nyheterna från Försvarsmakten och du finner även lite information om Försvarsmakten och deras utlandsmissioner.

Nedan kan du se ett YouTube-klipp på Försvarsmaktens iPhone-applikation.


Försvarsmaktens iPhone-appFörsvarsmaktens iPhone-appFörsvarsmaktens iPhone-app

Du laddar hem Försvarsmaktens iPhone-applikation i iTunes.

0 comments… add one

Leave a Comment

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close