Testat iPhone 4 – Mina intryck

Ingen kan ha undgått att iPhone 4 släpptes förra veckan och att den har sålt riktigt bra. Jag har varit på plats i en Apple Store för att få en närmre titt på iPhone 4.

Redan då inofficiella bilder publicerades på iPhone 4 gillade jag designen, men det är svårt att se på en bild hur en telefon känns i handen. Bilder kan säger mycket men att se iPhone 4 i verkligheten säger väldigt mycket mer.

Designen påminner om MacBook Pro och känns stilren och gedigen. När man håller telefonen i handen känns den och jag tror iPhone 4 löper mindre risk för att slinka ur handen än de föregående designerna för iPhone. Som många säkert läst så har det rapporterats problem angående mottagningen om man håller telefonen på ett visst sätt. Jag försökte hålla på de sätt man inte ska hålla men lyckades ändå inte få sämre mottagning.

Kameran i iPhone 4 har fått ett rejält lyft, bättre sensor och LED-blixt ger mycket bättre förutsättningar för att kunna ta en bra bild. Detta är två saker jag verkligen saknar i iPhone 3GS. En sak jag upptäckte som jag inte visste om var att man även kan fokusera kameran som är riktad mot ansiktet då man använder FaceTime.

Det som verkligen gav en upplevelse var skärmen, en retina display. Skärmen på iPhone 4 är helt otrolig och det går inte att beskriva med ord eller bilder. Den måste ses på riktig. Omöjligt att se en enda pixel och allt presenteras så skarpt! Jag önskar verkligen att alla skärmar var så bra för det var en fröjd för ögat.

Blir det en iPhone 4 för dig med?

4 comments… add one

Leave a Comment

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close